Våre produkter

til privatpersoner og bedrifter

trondheim

IMG_20200201_140908_575.jpg

KONFEKTBITER

En herlig smaksopplevelse

Vi legger mye tanker i alle våre konfektbiter. Noen av våre konfektbiter tar flere dager å produsere. Velg blant mange smaker, vi har konfektbiter som passer alle anledninger. Våre håndlagde konfektbiter er laget med kvalitetsråvarer.

cielo bars.PNG

KONFEKTBARER

Konfekt i en bar

Vi har valgt ut noen av våre klassiske konfektbiter og laget sjokoladebarer av dem. Blant smakene er salt lakris, Cookies & Cream, Bringebær Biscottino og Creme Brulée.

Mokkabønner_600x600.jpg

MOKKABØNNER

En magisk kombinasjon av smaker

Sjokolade eller kaffe? Ja takk begge deler! Dette er en klassisk kombinasjon som vi tilbyr i tre ulike varianter. I våre mokkabønner bruker vi brasiliansk kaffe fra Pala Kaffebrenneri i Trondheim. 

fylte plater 400 x 346 pixels.png

SJOKOLADE-

PLATER

Noe til enhver smak 

Vi har et utvalg av fylte, smaksatte og rene sjokoladeplater. Vår Sesam & Havsalt plate vant sølv i International Chocolate Awards 2019. For den som foretrekker rene sjokoladeplater har vi plater laget av ren hvit, melk og mørk kvalitetssjokolade.  

IMG_20200216_215659_899.jpg

SJOKOLADE-

FIGURER

Verktøy som smaker godt

Melkesjokoladefigurer som ser ut som ekte verktøy  i full størrelse og som smaker himmelsk godt. Velg blant fastnøkkel, skiftnøkkel, bolter, henglås og verktøysett. I og med at vi holder til i trøndelag, har vi også trønderbart på pinne i melk-, mørk- og hvit sjokolade.

coffeemallow dark400x346.png

SJOKOLADE

SNACKS

Nytt og spennende

Spennende sjokoladesnacks laget med hvit, melk eller mørk kvalitetssjokolade. Våre chocosnacks heter Chocomallow, Coffeemallow og Crunchy Corn. Vi har også mokkabønner, peanøttsnacks, lakris- og kaffepletter.

FIRMAGAVER

Fordi alle liker sjokolade

Vi har ulike løsninger for firmagaver og kan sette samme ulike pakkeløsninger avhengig av budget. Våre firmagaver er perfekte å gi bort for å vise oppskatning til ansatte og bedriftsbesøkere uansett anledning.

SJOKOLADE TIL

BEDRIFTSEVENT

Sjokolade til kvalitetsbevisste 

Vi leverer sjokolade til store og små evenementerer i hele norge.

SJOKOLADE

TIL FEST

Feire med sjokolade

Om det er bryllup, bursdagsfest eller en hyggelig sammenkomst, så har vi sjokolade som kan passe til alle festanledninger. Ingenting er bedre enn god norskprodusert sjokolade.

Stempel.png

SJOKOLADEESKE MED EGEN LOGO / BRANDING

Til bedrifter

Ønsker du sjokolade med egen logo på emballasjen? Ta kontakt med oss så forteller vi hvordan det går til. 

A lovely advent kick off with these choc

SPESIAL-

BESTILLING

Fra idè til virkelighet

Har du en idè om et produkt som du ønsker å selge i din virksomhet? Ta kontakt med oss så skaper vi sjokolademagien sammen. 

Våre tjenester

KONFEKTKURS

PRIVATPERSONER

En herlig sjokoladeopplevelse

Hvis du vil lære deg om sjokolade, lage dine egne konfektbiter eller bare delta i en hyggelig aktivitet, så har vi sjokoladeopplevelsen som passer deg.

SJOKOLADESMAKING FOR PRIVATPERSONER

Sjokolade til kvalitetsbevisste 

Sjokoladen og kakaofrukten har en lang og spennende historie med sin opprinnelse i amazonas dype daler. Følg med på en reise til regnskogens dype daler og opplev en nytelsesfull kveld med kvalitetssjokolade og konfekter. 

FEIRE MED SJOKOLADE

For barn og voksne

Om det er bryllup, bursdagsfest eller en hyggelig sammenkomst, så har vi sjokolade som kan passe til alle festanledninger. Ingenting er bedre enn god norskprodusert sjokolade.

AFTERWORK

TEAMBUILDING

Artig og skapende

Vil du og dine kolleger gjøre noe hyggelig sammen? Boke en sjokolade- og konfektsmaking eller en sjokoladekurs! Vi kan tilpasse oss til den tiden dere har disponibelt.

SJOKOLADESMAKINGAFTERWORK

Hyggelig gruppeaktivitet

Prøv sjokolade sammen. Ta med hele jobbgjengen og la oss holde en sjokoladesmaking for dere hos oss, hos dere eller på konferansen. Alle har godt av litt mer sjokolade i livet. 

SJOKOLADESMAKING FOR GRUPPER & KONFERANSER

Sjokolade til kvalitetsbevisste 

Vi holder sjokolade- og konfektsmaking til store og små evenementer i hele norge.